TV Optredens

Jopie is regelmatig te zien op de vaderlandse televisie. Met haar vrolijke praat is zij een graag geziene gast bij Carlo en Irene, eerst bij Lefe & Cooking en nu bij Life4you. Hieronder ziet u een aantal van haar TV-Optredens met foto's.

Jopie in de carnavalsbattle bij life4you

9 Februari zat Jopie samen met Arjon Oostrom in de carnavalsbattle 2014. Hierin strijden 3 weken lang 2 artiesten om deze trofee. Helaas wist Jopie deze trofee niet te winnen. eerdaags hier de you-tube registratie van haar optreden.


Jopie Vogelvang te gast bij Life & Cooking

Life & Cooking heeft heel veel hysterie gekend. Veelal waren de gasten die daar de aanleiding voor waren. In deze categorie waren de volgende gasten genomineerd; fonosofe Elisabeth Bierens-de Haan, Gerard Joling (altijd in voor een gebbetje), stylist Maik de Boer, zangeres Jopie Vogelvang en rapper Ali B. Wie was hyper dan hyper en verdiende deze Award? Gerard Joling was de gelukkige winnaar van deze Award.
Hysterie award in Life & Cooking gewonnen door Gerard Joling


Jopie alweer in Life & Cooking

Jopie was weer in Life & Cooking om haar keel met kuiten te laten
zien. Het was een carnavalesk programma. Jopie was de
uitsmijter met "Kijk 'ns in m'n keel"
Jopie alweer bij Life & Cooking.


Dinsdag, (25-01-2005,) was Jopie weer bij PaPaul te zien. Ze had hem een
mailtje gestuurd om hem beterschap te wensen en een MP 3 bijgevoegd om hem op te vrolijken. PaPaul liet haar naar de studio komen om het daar te
zingen. Hoe dat afliep, heeft u kunnen zien.
Jopie Vogelzang, nee Paul! VogelVang!!! Te gast bij Pa Paul van Paul de Leeuw.


Life & Cooking
Zondag (16-01-2005) was Jopie te zien bij het televisieprogramma "Life & Cooking" met Carlo Boszhard en Irene Moors. Het programma stond in het teken van de wintersport . Het werd uitgezonden op RTL 4 U kunt dat ook wel een beetje zien aan de kleur van de foto's!
Life & Cooking in de teken van de wintersport in 2005. Natuurlijk was Jopie er weer bij!


Jopie was ook 11 keer te gast in de Regiotap bij Willy Oosterhuis (RTV Oost). Willy had als eerste de Hemelbedpolka op de tv laten zien. Daarna heeft hij Jopie voor de carnaval onder de pannen weten te brengen. Daarvoor was ze al 3 x bij Call-TV geweest en met de Josef Maler Musikanten bij de Mid-Lotto live van Johnny Kraaikamp Jr. Op haar werk werd Jopie ook door diverse radiostations benaderd voor een interview. De NCRV kwam bij Jopie thuis filmen voor “Man bijt hond”. Later werd Jopie weer benaderd om in de Lift te komen met haar Jodelkip. Ze was al eerder in de NCRV-studio geweest voor het radioprogramma”‘Muziek in vrije tijd”. Daar heeft haar hondje ook nog gejodeld. Bij André van Duin wilde hij niet jodelen. Later heeft hij bij “Lijn 4” van RTL 4 ook gejodeld. Dat was op de laatste dag van Stella Goemans. John Williams presenteerde dat programma en heeft ook nog meegedaan. Hij siste tegen Jopie: “Ik sta voor lul” en toen siste Jopie terug: “Beter voor lul staan, dan er een zijn.
Gossipquiz bij Willy Oosterhuis. RTV-Oost.


Nog een kleine greep uit haar tv-optredens: Gaan of Staan, D’r op of d’r onder, Muzikaal onthaal in Frankendaal, Kort Amsterdams, Jensen, PaPaul, Bij Ronald, Nachtsuite, Gossip Quiz, VSM TV, tijdens haar vakantie in Tegernsee voor Pro Sieben enz.

Ook waren er verschillende radio-optredens oa. Twente FM, Radio Oost, Radio Zwolle, Radio Reggestad, Radio Aalsmeer, VARA, NOS (met het oog op morgen), Radio NH, Radio de ronde Venen, Omroep Amersfoort, LOT, Radio Bodegraven, Radio Rosita, Radio Mexico, RTV Oldenzaal, Radio 192, Noordzee FM enz.

Jopie Vogelvang heeft talloze radiio en TV optredens gedaan en werkt er nog steeds graag aan mee. Mits het haar leuk lijkt natuurlijk!